Tomas Sivok och Erdem Özgenc klara för Bursaspor

Ertugrul Saglam som förde Bursaspor till ligaguld säsongen 2009/10 har återvänt till klubben och under tisdagen presenterade klubben sina två första nyförvärv inför nästa säsong;

den 31-årige tjeckiske landslagsmittbacken Tomas Sivok som efter 7 säsonger i Besiktas lämnade klubben när hans kontrakt gick ut den sista maj. Sivok som är en målfarlig mittback har spelat 158 matcher i Süper Lig och gjort 15 mål på dessa matcher.

den 30-årige högerkantspelaren Erdem Özgenc ansluter närmast från Kardemir Karabükspor där han har spelat under fyra senaste säsonger. Han lämnade klubben efter nedflyttningen till andra division.

Utöver dessa spelare så är Bursaspor också på väg att göra klart med 25-årige makedoniske mittbacken Sedat Berisha som kommer närmast från FK Shkendija. Berisha har redan gått igenom obligatoriska läkarundersökningen och kommer skriva på kontraktet inom den närmaste tiden.