KLART: Ricardo Quaresma har återvänt till Besiktas

Ricardo Quaresma som tidigare under sin karriär spelat två säsonger för Besiktas har återvänt till klubben.

Quaresma anlände till Istanbul under tisdagen och på onsdagen efter att ha gått igenom den obligatoriska läkarundersökningen skrev han på ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år med Besiktas.

Besiktas meddelade börsen i Istanbul om att klubben betalar Porto 1,2 miljoner Euro i övergångssumma för Ricardo Quaresma.

Quaresmas kontrakt med Besiktas är värt 1,768 miljoner Euro säsongen 2015/16 och 1,6 miljoner Euro säsongen 2016/17. Om han skulle spela minst 30 tävlingsmatcher under säsongen 2016/17 förlängs hans kontrakt med ytterligare ett år. Då kommer lönen vara 1,768 miljoner Euro.

Noterbart i Quaresmas kontrakt är att han inte får någon matchbonus som det brukar vara i normala fall.