Gaziantepspor har presenterat Daniel Larsson

Gaziantepspor gjorde under fredagen klart med den 28-årige svenske anfallaren Daniel Larsson som har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.

Daniel Larsson som kommer närmast från Granada i La Liga anlände till Turkiet under torsdagskvällen och gick igenom den obligatoriska läkarundersökningen på fredagsmorgonen. Därefter skrev han på kontraktet med sin nya klubb.

Larsson som har spelat 5 A-landskamper för Sverige blir den 12e svenska spelare i Süper Lig.

Han har tidigare under sin karriär spelat för BK Häcken, Malmö FF, Real Valladolid och Esbjerg dit han var utlånad från Granada under den andra halvan av säsongen 2014/15. I Malmö FF gjorde han bl.a. 31 mål på 113 matcher i Allsvenskan och vann SM-guld med klubben 2010. I den spanska ligan gjorde han 3 mål på 47 matcher och i Esbjerg blev det 2 mål på 14 ligamatcher.

I Gaziantepspor blir Daniel Larsson lagkamrat med den förre Mjällby-försvaren Gbenga Arokoyo, den tidigare Degersfors-mittfältaren Ferhad Ayaz och den tidigare Häcken-mittfältaren John Chibuike.