VIDEO: Antalyaspor vände 0-2 till 3-2 med en spelare mindre

Medical Park Antalyaspor stod för en klassisk vändning när laget på lördagskvällen vände 0-2 till 3-2 på hemmaplan mot Mersin Idman Yurdu med en spelare mindre.

Mersin med Loret Sadiku i startelvan (Abdul Khalili saknades i truppen) tog ledningen i den 26e minuten genom ett straffmål av mittbacken Milan Mitrovic. I samband med straffsparken blev Antalyaspors målvakt Saso Fornezzi frilägesutvisad. Fyra minuter senare ökade Ricardo Pedriel Mersins ledning till 2-0 vilket blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken reducerade Mbilla Etame i den 53e minuten, drygt tjugo minuter senare kvitterade Samuel Eto’o med sitt 13e ligamål för säsongen och bara någon minut före ordinarie fulltid gjorde Lokman Gör via en försvarare segermålet för Antalyaspor.

Mersin Idman Yurdu gjorde under andra halvleken två mål som underkändes.