Gaziantepspor 0-1 Sivasspor

ajansspor
ajansspor

Gaziantepspor och Sivasspor sparkade igång den 28e omgången av Süper Lig under fredagskvällen i Gaziantep. Matchens segrare blev gästerna från Sivas som vann med 1-0 efter att Chahechouhe gjort mål i matchens 45e minut. Läs mer för matchrapport och se matchens höjdpunkter.

Gaziantepspor 0 – 1 Sivasspor

Arena: Kamil Ocak
Domare: Ali Palabıyık

 

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Elyasa Süme, Barış Yardımcı, Prince Gouano, Koray Arslan, Abdülkadir Kayalı, John Chibuike (Min. 46 Orkan Çınar), Anton Putsila, Abuda (Min. 74 Muhammed İldiz), Daniel Larsson, İlhan Parlak (Min. 62 Habibou)
Tränare: Mutlu Topçu

 

SİVASSPOR: Setkus, Cicinho, John Boye, Joan Oumari, Ziya Erdal, Yiğit İncedemir, Burhan Eşer (Min. 84 Djakaridja Kone), Beykan Şimşek (Min. 46 Cristian Tanase), Adem Koçak, Aatif Chahechouhe, Hasan Kabze (Min. 60 David Texeira)

Tränare: Mesut Bakkal

Mål: Min. 45+1 Aatif Chahechouhe

Gula kort: Min. 63 Yiğit İncedemir, min. 80 Burhan Eşer (Sivasspor), min. 86 Habibou, min. 90 Abdülkadir Kayalı (Sivasspor)

Trots vinsten ligger Sivasspor under strecket och på en sextonde plats. Laget har 24 poäng inspelade och har en poäng upp till Kayserispor som är ovanför nedflyttningsplatserna.

Gaziantepspor är kvar på trettonde plats och har 32 poäng. De har sju poäng ner till Sivasspor och nedflyttningsplatserna efter 28 matcher spelade.