Samuel Holmén återvänder till gamla klubben

Samuel Holmén vars kontrakt med Fenerbahce gick ut efter den gångna säsongen har återvänt till sin gamla klubb Istanbul B.B. som numera heter Medipol Basaksehir FK. 

Samuel som har varit utlånad två av tre säsonger under sitt kontrakt med Fenerbahce skrev för ett par dagar sedan på ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år med Medipol Basaksehir. Förra säsongen var han utlånad till Torku Konyaspor där han gjorde 5 mål samt 2 assist på 30 ligamatcher. Konyaspor hade förhoppningar om att skriva ett permanent kontrakt med honom men istället blev det en flytt tillbaka till den gamla klubben där han spendera sina tre första säsonger i Turkiet.

Samuel Holméns första sejour i Medipol Basaksehir var mycket lyckad och han blev flera gånger hyllad för sina insatser. Dessutom gjorde han 25 mål samt 17 assist på 110 tävlingsmatcher för klubben varav 22 mål samt 13 assist på 96 ligamatcher. Han har totalt gjort 31 mål samt 16 assist på 159 ligamatcher och 3 mål samt 3 assist på 26 matcher i turkiska cupen under sin tid i Turkiet.