Fenerbahce uttalar sig kring Van Persie-rykten

Den senaste veckan har det skrivits mycket om att den holländske anfallaren som köptes in från Manchester United förra året, är påväg bort ifrån Fenerbahce. Ryktena har blivit så många att Fenerbahce har nu gått ut med ett uttalande till offentligheten kring skriverierna. 

Fenerbahce dementerar på sin hemsida de påstådda ryktena kring att spelarens agent har kommit till Istanbul för att avbryta kontraktet mellan sin klient (Van Persie) och Fenerbahce:

”Bazı internet sitelerinde, futbolcumuz Robin van Persie’nin menajerinin İstanbul’da olduğu ve kulübümüzle futbolcumuzun fesih görüşmelerinin yapıldığı iddia edilmektedir. Bu iddialar yalandır. Futbolcumuzun menajeri İstanbul’da olmadığı gibi, bu tarz görüşmeler de yoktur.” denildi.

Svenska:

”På vissa internetsidor så skrivs det att våran fotbollsspelare Robin Van Persies agent är i Istanbul och för att bryta vår fotbollsspelares kontrakt med klubben. Dessa påståenden är lögner. Spelarens agent är inte i Istanbul och således har inga samtal funnits.”