Ersun Yanal ute efter Micah Richards!

Trabzonspor har gjort stora förändringar under sommaren och visat tydligt på att man har börjat om från grunden. Med sin nye tränare Ersun Yanal vann man även öppningsmatchen i ligan mot Kasimpasa med 2-0. Klubben är dock inte klara med sitt nya lagbygge och vill nu få in en högerytter och en högerback. 

Den prioriterade högerbacken är den före detta stortalangen Micah Richards som till vardags spelar i Aston Villa. Micah Richards som spåddes bli en av de bästa och framtida engelsk landslagsman när han som ung spelade i Manchester City har inte haft tur med skadorna som satte käppar i hjulet många gånger.

Micah Richards som sedan 2015 spelar i Aston Villa som ifjol åkte ur engelska högsta divisionen Premier League. Enligt turkiska medier ska Aston Villa vilja ha 5 miljoner euro för sin högerback men ledningen i Trabzonspor försöker förhandla ner priset.

Till högerytter-positionen vill klubben förstärka med Junior Hoilett som spelar i Queens Park Rangers.

Trabzonspor ska återigen ha börjat förhandla med AS Roma om en eventuell affär kring Vasilis Torosidis.