Stor show av Arda Turan när Barcelona vann supercupen!

Arda blev tvåmålsskytt i det andra mötet av två i den spanska supercupen när Barcelona slog Sevilla med 3-0 på hemmaplan. Den turkiske landslagskaptenen hade en stor show när han gjorde matchens två första mål och var även nära att göra ett hattrick. Läs mer om matchen och se målen här! 

Det första mötet i den spanska supercupen slutade med 2-0 vinst för Barcelona efter Suarez framspelad av Arda Turan och Munir El Haddadis mål avgjort på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevillas hemmaarena)

Igår kväll spelades returmötet på Camp Nou och Arda Turan var återigen med från start och bildade denna gången anfallspar med Messi och Munir. Samarbetet funkade utmärkt och redan efter tio minuter spelade Lionel Messi fram till Arda Turan som kunde placera bollen i mål.

Det andra målet kom två minuter in i andra halvlek när  Arda Turan fick bollen av en Sevilla-spelare och kunde elegant sätta 2-0 otagbart för målvakten.

Den turkiske landslagsspelaren var sånär att göra ett hattrick några minuter efter sitt mål när han blev fri med Sevilla målvakten men chippade bollen över målet.

Matchen punkterades genom Lionel Messi som nickade in 3-0 i den 56:e matchminuten.

En bra start för Arda Turan och Barcelona som börjar den nya säsongen med en titel.

Läs några av reaktionerna på twitter efter Ardas show: