Arda Turan är med i truppen som åker på försäsong i USA

Det ryktas ständigt om Arda Turans framtid när Silly Season är väl igång. Däremot hur mycket sanning det finns i dessa rykten är oklart. Vad som är däremot klart är att Arda Turan finns med i tränaren Ernesto Valverdes planer inför försäsongen. 

Barcelona har presenterat truppen som åker med till USA för försäsongen inför 2017/2018 och Arda Turan åker med laget. Detta kan tolkas fritt men att Arda är på väg bort eller förhandlar med en klubb just nu är mindre troligt då spelaren åker med på turnén.

Barcelona kommer spela träningsmatcher mot Juventus (22e juli), Manchester United (26e juli) och Real Madrid (29 juli).

Truppen i sin helhet:

Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Cillessen, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Umtiti, Semedo, Marlon, Douglas, Samper, Vermaelen, Munir, Ortolá, Jokin Ezkieta, Aleñá.