BOMBEN: Pepe har bestämt sig för Beşiktaş!

beIN Sports Türkiye (före detta LigTV) och övrig turkisk sportmedia rapporterar under måndagskvällen att Pepe har bestämt sig för att skriva på för turkiska ligamästarna – Besiktas! 

Enligt beIN Sports ska representanter ifrån Besiktas ha åkt till Lissabon idag för att slutförhandla affären och på kvällen kom rapporter om att Besiktas och Pepe i princip är överens. A spor rapporterar om att parterna har kommit överens om alla delar i kontraktet. Andra klubbar som var mycket intresserade av Pepe var Paris Saint Germain och de senaste dagarna rapporterades även om att Inter och Juventus visat ett stort intresse.

Den 34-årige mittbacken har spelat över 220 matcher på tio år för Real Madrid. Under dessa år vann Pepe tre liga-titlar, tre Champions League-titlar, två spanska cup-titlar, två spanska supercup-titlar, två UEFA Supercup-titlar och två VM-titlar för klubblag. Förra året blev Pepe europeisk mästare med Portugal.