Galatasaray har förlängt kontraktet med Fernando Muslera

Galatasaray värvade Fernando Muslera från Lazio sommaren 2011 och sedan dess har han varit lagets förstamålvakt. Nu har klubben förlängt hans kontrakt med ytterligare tre säsonger till 2021. Hans nuvarande kontrakt skulle ha gått ut efter den här säsongen.

Musleras nya kontrakt med Galatasaray kommer att ge honom 3,575 miljoner Euro per säsong samt 5 000 Euro för varje poäng i turkiska ligan och Europa-spelet. I hans kontrakt för säsongen 2017/18 skulle han få 20 000 Euro per match. Det har nu ändrats till 5 000 Euro för varje poäng i turkiska ligan.

Fernando Muslera har hunnit bli 31 år under sina år i Turkiet och han har spelat 245 tävlingsmatcher för Galatasaray (193 i ligan) och hållit nollan i 76 av dessa matcher. Han har vunnit ligan 3 gånger, cupen 3 gånger och supercupen 4 gånger under sin tid i klubben.

Han sa i samband med kontraktsskrivningen att han stannar kvar i Galatasaray tills någon kastar ut honom. I annat fall kan han stanna kvar hela livet.