Igor Tudor efter matchen: ”Vi behöver tid”

Galatasarays tränare, Igor Tudor, talade efter matchen med media och svarade på frågor och om varför Galatasaray förlorade ett möte som de på förhand  var favoriter till att vinna. 

Igor Tudor gav laget extra vila inför matchen och är övertygad om att de kommer gå vidare ur kvalomgången mot Östersund:

– Det är två matcher som spelas. Nu lämnar vi den första bakom oss, så nu är läget som det är. Vi har inte gjort så mycket de senaste 2-3 dagarna. Vi ville vila ut laget och komma ut redo med laget inför den här matchen. Vi har diskuterat några problem och jag är övertygad om att vi kommer gå vidare i slutspelet.

Om Belhanda:

– Vi kommer få chansen att vila nu och med Belhanda tillbaka i laget snart så kommer vi bli bättre.

Om laget:

– Normalt sätt tar det sex veckor för att lagets kondition ska bli bra. Efter sex veckor når man den fysiska kapaciteten man strävar efter. Däremot avslutades förra säsongen sent och vissa spelare anlände till försäsongen sent. Selcuk har inte tränat på 2,5 veckor. Vi behöver mer tid. Om vi tittar på matchen så hade vi brister i offensiven. Defensivt så var vi väldigt kompakta och vi gav inte bort så många chanser. Vi kommer att vinna returmötet, sade den kroatiske tränaren efter matchen.