Khouma Babacar till Besiktas?

Besiktas är på fortsatt anfallsjakt. Klubben har försökt att köpa loss den kamerunske anfallaren Vincent Aboubakar som var på lån i klubben förra säsongen men lyckas inte komma överens med Porto. Flera andra klubbar uppges vara intresserade av Aboubakar och på fredagskvällen rapporterade beIN Sports om att Porto hade fått ett bud från Kina på 25 miljoner Euro.

Nu ska Besiktas istället ha vänt blickarna mot den 24-årige anfallaren Khouma Babacar från Senegal som spelar för Fiorentina. Babacar flyttade till Fiorentina som 15-åring och debuterade i Serie A när han var 16 år. Han har varit utlånad i tre omgångar och har först de senaste åren varit fast i klubbens A-lag och gjorde förra säsongen 10 mål på 22 matcher i Serie A. De tre senaste säsongerna har det blivit 22 mål på 60 matcher i Serie A.