Liverpool sägs vara intresserade av Emre Mor!

Emre Mor kopplas ihop med Liverpool. Enligt tyska BILD så är Liverpool intresserade av den turkiske mittfältaren som fick sparsamt med speltid i Dortmund förra säsongen. Liverpool sägs vilja låna spelaren medan Dortmund vill sälja. 

Ny klubb har gett sig in på jakten av Emre Mor. Jürgen Klopp sägs vilja ha Emre Mor och vill främst låna yttermittfältaren. Enligt Bild så ska Borussia Dortmund vara fast beslutna om att Emre endast lämnar permanent eller inte alls. Engelsk media rapporterar att Emre Mors prislapp är satt på 18 miljoner pund. Utöver Liverpool sägs även Southampton vara intresserade av Emre Mor.

Sedan tidigare är de tre stora från Istanbul (Besiktas, Fenerbahce och Galatasaray) intresserade av Emre Mor, liksom Wolfsburg och Celta Vigo. Hannovers tränare har klargjort att klubben inte är längre intresserade av Emre efter att ha fått höra summan som Borussia Dortmund kräver för sin talang.