Manchester City och Roma slåss om Cengiz Ünder

Vi har tidigare skrivit om Manchester Citys intresse för Basaksehirs yttermittfältare Cengiz Ünder och att den engelska klubben redan har varit i Istanbul för att förhandla om honom men att parterna då inte kom överens med varandra.

Manchester City är fortsatt intresserade av Cengiz men har nu också fått en utmanare i Roma. Basaksehirs vicepresident Mustafa Saral har bekräftat att både City och Roma har lagt ett bud på Cengiz utan att nämna några siffror.

Det har tidigare skrivits att Basaksehir ska ha tackat nej till de första buden City har kommit med för att klubben ska ha krävt minst 12 miljoner Euro och nu skrivs det att Basaksehir ska ha accepterat ett bud på 12 miljoner Euro plus bonus på 1 miljon Euro från Roma.

Cengiz som är 19 år slog igenom förra säsongen när han gjorde 7 mål och 5 assist på 32 ligamatcher och dessutom debuterade i landslaget där han har gjort 2 mål på 4 landskamper.