SENASTE NYTT: Fatih Terim klar för Galatasaray!

Under onsdagen blev det officiellt att Fatih Terim avgår som Turkiets fotbollsdirektör. Detta satte igång spekulationerna om både vem som ska ta över landslaget och om Fatih Terim möjligtvis tar över Galatasaray. Under natten till torsdagen kom A Spor med nyheten om att Fatih Terim är överens med Galatasaray.

Det var A Spor som efter matchen mellan Club Brügge och Istanbul Basaksehir, kom med den stora nyheten om att Galatasaray ska ha kommit överens med Fatih Terim. Enligt A Spor ska affären vara i princip klart och det enda som saknas är signaturer. Fatih Terim ska ha skakat hand med Galatasarays president, Dursun Özbek.

Häromdagen meddelade Galatasaray att man fortsätter med Igor Tudor som huvudtränare för klubben. A Spor menar att Galatasaray har vetat om att Fatih Terim skulle avgå från sin roll som Turkiets fotbollsdirektör och väntat på att det skulle bli officiellt.

Orsakerna till att Fatih Terim har avgått från sin roll tyder för det mesta på det som hände i Alacati för någon vecka sedan men även bonusproblemen innan och under EM 2016 som blossades upp igen under juni-månad, läs mer här.