SENASTE NYTT: Şenol Güneş & Yıldırım Demirören har möte angående landslaget! #UPPDATERAD#

Senaste nytt i Turkiet är att Det turkiska fotbollsförbundets president Yildirim Demirören har träffats med Senol Günes som är huvudtränare för Besiktas JK. Senare har även TFF-styrelsen haft ett möte tillsammans med Senol Günes.

Mötet som ännu sägs inte vara avslutat sägs handla om uppdraget som förbundskapten för Turkiets landslag. Uppdraget som förbundskapten omfattar de kvarstående fyra kvalmatcherna till VM. Ifall de båda parterna lyckas komma överens så kommer Senol Günes att träna både Besiktas och Turkiets landslag.

TFF förväntas även komma med ett uttalande om tränarrollen efter mötet och förväntas även göra ett uttalande på Fatih Terims meddelande från igår, läs det här.

#UPPDATERAD# 

Besiktas har givit ett nekande svar till TFF om att låta Senol Günes träna landslaget. Besiktas tackar för den hederliga förfrågan till deras huvudtränare för att träna landslaget men vill inte att Senol Günes tränar både landslaget och Besiktas. Klubben tror detta inte kommer  ge någon bra effekt på varken landslaget eller Besiktas. Senol Günes ska redan ha tackat för att ha fått förfrågan om att träna landslaget i de sista kvalmatcherna men sade att han inte tycker det är rätt väg att gå och hänvisade på att även ligan kommer bli väldigt tuff i år och om han kommer tacka ja så kan det uppstå negativa spänningar bland spelarna. Läs hela Besiktas uttalande här (turkiska).