Sosa vill tillbaka till Besiktas

beIN Sports rapporterar att Jose Sosa som har haft en tuff första säsong i AC Milan kan återvända till de turkiska mästarna. Allt beror på om tränaren Senol Günes fortfarande vill ha tillbaka mittfältaren.

Efter att ha blivit ligamästare 2015-2016 med Besiktas, lämnade Jose Sosa klubben för AC Milan. Nu ska spelaren ha meddelat klubben att han vill tillbaka till Besiktas som även vann ligan denna säsongen.

Däremot tar Besiktas-ledningen det sakta i processen med tanke på hur affären blev av förra året och ifall det skulle kunna orsaka några önskade eller oönskade reaktioner i laget. Därför har ledningen bestämt sig för att låta huvudtränaren, Senol Günes, avgöra ifall de ska ta tillbaka mittfältaren eller inte enligt beIN Sports.

Jose Sosa gjorde totalt 19 matcher för AC Milan förra säsongen.