Emre Mors övergång till Inter ser inte ut att bli av

Borussia Dortmunds tränare säger att Emres övergång till Inter har gått i lås. 

Peter Bosz som blev Borussia Dortmunds nye tränare denna sommaren säger att en övergång för Emre till Inter inte blir av:

– Emre Mors transfer till Inter blåstes av i sista sekund. Det har varken med Borussia Dortmund eller Ousmane Dembeles situation att göra. Det är andra personer som är ansvariga för att övergången inte blir av, sade Bosz på presskonferensen inför ligapremiären mot Wolfsburg.

Situationen för Dembele är att spelaren är avstängd av klubben och tränar inte med laget eftersom spelaren vill och kopplas ihop med en flytt till Barcelona. På frågan om Emre Mor skulle kunna ersätta Dembele och ta spelarens position om denne lämnar sade Bosz:
– Emre Mor är en mycket bra spelare. Han är en talangfull ytter. Han har stor potential. Vi vill ha alla bra spelare men att ”alla bra spelare ska spela för oss” går inte. En spelare vill ibland lämna. Det är en del av fotbollen, sade Bosz.