VIDEO: Yeni Malatyaspor kvitterade sent mot Antalyaspor

Samir Nasri gjorde mål i sin debut för Antalyaspor men Yeni Malatyaspor lyckades kvittera i slutminuterna.

En av sommarens stora transfers Nasri blev klar för Antalyaspor tidigare i veckan och han fick en plats i startelvan omgående när Antalyaspor mötte nykomlingen Yeni Malatyaspor på bortaplan på lördagskvällen. Mittbacken Johan Djourou var en annan spelare som gjorde debut för Antalyaspor.

Antalyaspor tog ledningen i den tjugonde minuten genom Nasri efter ett fint anfall där Samuel Eto’o stod för assisten. Efter ledningsmålet fanns det chanser åt båda hållen men målvakterna gjorde bra ifrån sig och Nasris mål stod sig halvleken ut. I början av den andra halvleken hade Nasri ett jätteläge att göra ytterligare ett mål på Eto’os passning men hans avslut träffade ribban. Eto’o själv hade också en bra chans att göra mål på men sköt högt utanför.

Yeni Malatyaspor pressade på i slutet av matchen för ett kvitteringsmål och borde också fått en straffspark med sig när ett avslut stoppades av Djourous armar men det blev hörna istället. På den efterföljande hörnan lyckades hemmalaget kvittera. Antalyaspor-försvaret rensade bort ett avslut på mållinjen men på returen gjorde Khalid Boutaib sitt tredje ligamål för säsongen.