VM-kval: Süper Lig-spelarnas landslagsmatcher 31/8-2017

Flera spelare från Süper Lig spelade kvalmatcher under torsdagskvällen. 

Grupp A

Frankrike 4-0 Holland 

Frankrike och Holland som spelar i samma grupp som Sverige spelade i Parc des Princes, Paris och hemmalaget körde över Holland med 4-0. Förre Galatasaray-spelaren Wesley Sneijder spelade från start för Holland men byttes ut i halvtid. Robin Van Persie som missade Fenerbahces match mot Genclerbirligi på grund av en skada och inte var tillgänglig för spel de kommande tio dagarna enligt Fenerbahces läkare, var uttagen till Hollands kvaltrupp och kom in i matchen i den 64:e minuten istället för Vincent Janssen. Frankrike leder gruppen med 16 poäng, Sverige ligger tvåa med 14 poäng följt utav Bulgarien som har 12 poäng efter vinsten mot Sverige. Holland har det tufft och ligger fyra med 10 poäng.

Grupp H

Cypern 3-2 Bosnien & Hercegovina 

Edin Visca gjorde 2-0 för Bosnien och det såg ut att bli tre poäng för bortalaget. Däremot slutade med en tung afton när Cypern vände 0-2 underläge till 3-2 vinst. Bosnien ligger trea i sin grupp med två poäng upp till Playoff-platsen som just nu är Greklands. Belgien leder gruppen med 19 poäng.

Grupp B

Portugal 5-1 Färöarna 

Portugal tog en storseger mot Färöarna på hemmaplan. Pepe spelade hela matchen och Quaresma kom in i den 59:e minuten. Förre Galatasaray-spelaren Bruma satt på bänken hela matchen.

Schweiz 3-0 Andorra 

Eren Derdiyok kom in i halvtid för Schweiz som besegrade 3-0 på hemmaplan. Schweiz leder Grupp B efter sju vinster på sju matcher och har 21 poäng. De jagas av Portugal som har 6 vinster och 1 förlust och 18 poäng.