Antalyaspor överens med William Vainqueur

Antalyaspor har gjort klart med ännu en profilvärvning. Klubben är överens med mittfältaren William Vainqueur om ett treårskontrakt.

28-årige Vainqueur som spelar som defensiv mittfältare fanns tidigare under sommaren på Galatasarays transferlista. Nu är han överens med Antalyaspor. Enligt rapporterna i medierna handlar det om treårskontrakt. Vainqueur skrev tidigare under söndagen på sitt Twitter-konto om att han reser från Frankrike till Turkiet.

Han inledde sin karriär i Nantes där han spelade i sex säsonger mestadels i Ligue 2 innan han flyttade till Standard Liege i belgiska ligan. Han spelade tre säsonger i Belgien när Dynamo Moskva värvade honom för 6 miljoner Euro inför säsongen 2014/15 men efter bara en säsong i Ryssland värvade Roma honom för 600 000 Euro pga ekonomiska problem i Dynamo. Han spelade 16 matcher i Serie A den säsongen och förra säsongen var han utlånad till Marseille i franska ligan där han spelade 29 ligamatcher.

Nu ska han fortsätta sin karriär i Antalyaspor och turkiska ligan.

Antalyaspor har tidigare under transferfönstret värvat Maicon, Jeremy Menez, Johan Djourou samt Samir Nasri och i klubben fanns sedan tidigare Samuel Eto’o.