Aykut Kocaman på presskonferensen: ”Vi var nära att värva Diego Costa”

Fenerbahces huvudtränare Aykut Kocaman hade under torsdagen presskonferens inför kommande ligamötet mot Istanbul Basaksehir.

Aykut Kocaman talade bland annat om hur nära det var för Fenerbahce att värva Diego Costa men att det nu är inte aktuellt:

– En transfer för Diego Costa var mycket nära. Jag vet inte om det har hänt någonting just nu men det förhandlades mycket och ett tag var det mycket nära att bli en transfer men nu är det omöjligt, det finns inte tillräckligt med tid kvar för att genomföra den värvningen. Vi förhandlar dock om andra spelare och vi kan få in två-tre spelare till innan fönsret stänger. Det kan bli en offensiv och en ytter som kommer in innan fönstret stänger. Diego Costa är en annan typ av spelare. Skulle dock inte bli några fler transfer så har vi ändå en trupp som räcker för den här säsongen, sade Aykut Kocaman och konstaterade att även Fernandao är snart tillbaka i spel för Fenerbahce.

Diego Costa kopplas just nu ihop med Besiktas för ett lån framtill januari innan han blir såld till Atletico Madrid.