Engelska och spanska klubbar ute efter Cenk Tosun

Cenk Tosuns målform den senaste tiden har skapat eko i fotbollsvärlden och nu uppges både engelska samt spanska klubbar jaga honom.

Det är den turkiska sajten Habertürk som skriver att de spanska klubbarna Atletico Madrid, Sevilla och Valencia samt de engelska klubbarna Tottenham, Crystal Palace och Newcastle har Cenk på sin önskelista. Av dessa klubbar så är det Sevilla som sägs ha visat mest intresse och klubben uppges vara redo att betala 13-14 miljoner Euro i övergångssumma redan i januari för att få till övergången.

Men Besiktas sägs inte vara villiga att sälja Cenk i januari utan är mer öppna till förhandlingar efter säsongen och då ska prislappen ligga någonstans runt 20 miljoner Euro.

Crystal Palace försökte värva Cenk innan transferfönstret stängde i somras men lyckades inte komma överens med Besiktas.

Cenk har gjort mål i de två senaste matcherna och totalt 4 mål på 6 tävlingsmatcher den här säsongen. Hans mål mot Porto förra veckan röstades till omgångens mål i Champions League. Han gjorde dessutom matchens enda mål i Turkiets viktiga seger över Kroatien i VM-kvalet.