Galatasaray värvar fransk målvakt

Galatasaray har värvat den 35-årige franske målvakten Cedric Carrasso som har skrivit på för ett år med klubben.

Carraso kommer närmast från spel i Bordeaux där han har spelat där han har spelat de åtta senaste säsongerna. Förra säsongen spelade han i 24 ligamatcher och 3 cupmatcher. Totalt spelade han 314 tävlingsmatcher för Bordeaux under alla sina år i klubben och höll nollan i 109 av matcherna.

Han har också spelat för Marseille, Crystal Palace, Guingamp och Toulouse under sin karriär. Totalt har han spelat 352 matcher i franska ligan.

Carrasos kontrakt med Galatasaray är värt 600 000 Euro och han får ytterligare 5 000 Euro i bonus för varje poäng i liga- och cupspelet när han är med i matchtruppen. Om han inte är med i matchtruppen får 1 250 Euro för varje poäng i liga- och cupspelet.