Galatasaray värvar vänsterback från Karabükspor

Det blev ingen Kwadwo Asamoah. Nu har Galatasaray hittat sin vänsterback i Kardemir Karabükspor istället. 

Galatasaray har under en längre tid varit ute efter en vänsterback och det har flera gånger rapporterats om att Asamoah från Juventus har mer eller mindre varit klar för klubben. Asamoah har velat komma men Juventus ville inte släppa honom i sista stund.

Nu har klubben istället vänt sig till tränaren Igor Tudors gamla klubb Karabükspor. Därifrån värvas den 31-årige vänsterbacken Iasmin Latovlevici från Rumänien för 500 000 Euro. Latovlecici gjorde 3 mål och 3 assist på 30 ligamatcher förra säsongen. Han är just nu skadad och har inte spelat något den här säsongen. Han ska läkarundersökas under torsdagen och om allt går bra kommer han att skriva på ett årskontrakt med option på ytterligare ett år med Galatasaray.

Han har tidigare spelat för Genclerbirligi. Han har även 11 landskamper för Rumänien på hans CV och flera titlar i hemlandet tillsammans med Steaua Bukarest.