VIDEO: Göztepe vann tredje raka segern inför hemmafansen

Nykomlingen Göztepe fortsätter att gå starkt i högsta ligan. På söndagskvällen kom tredje raka segern när Genclerbirligi besegrades med 3-2.

Hemmafansen var tillbaka på Bornova stadion efter att ha varit avstängda i säsongens första två hemmamatcher och med sitt stöd hjälpte fansen laget till tredje raka segern i ligaspelet mot Genclerbirligi som fortfarande väntar på sin första seger.

Johannes Hopf och Abdul Khalili fanns med i Genclerbirligis startelva.

Göztepe tog ledningen i matchen i den 36e minuten efter ett fint avslut av Oscar Scarione på Sabri Sarioglus inlägg och bara två minuter senare gjorde Tayfur Bingöl ytterligare ett mål för hemmalaget. ”Gencler” reducerade ett par minuter senare genom Petar Skuletic.

I den andra halvleken ökade Göztepe på till 3-1 genom Adis Jahovic som lyckades hålla bollen kvar på plan när den var på väg ut till inkast. Han satte fart mot Genclerbirligis mål och gjorde mål. Hans tredje mål för säsongen. Jahovic gjorde 21 mål på 33 ligamatcher förra säsongen när Göztepe gick upp i Süper Lig och han fortsätter att göra mål i högsta ligan med.

Genclerbirligi reducerade till 2-3 i slutminuterna genom Serdar Özkan som snyggt satte Ahmet Ilhan Özeks inlägg. Ahmet Ilhan tog emot bollen i mitten av egen planhalva och satte fullfart genom planen och vid Göztepes straffområde slog han in bollen som Serdar gjorde mål på.

Det blev fem mål i matchen men trots det stod båda målvakterna, Beto i Göztepe och Hopf i ”Gencler” för fina räddningar som höll nere siffrorna.

Göztepe klättrade med segern upp på tredje plats i tabellen med tio poäng medan Genclerbirligi ligger näst sist med en poäng efter fem omgångar.