Inför Champions League: Porto – Besiktas

Besiktas tar steget in i Champions League 2017/18 ikväll när gruppspelet drar igång. Första matchen är mot Porto på bortaplan. 

Besiktas inleder Champions League 2017/18 med en tuff bortamatch mot Porto som har fem raka segrar i ligan på fem matcher. Besiktas har tagit tio poäng på de inledande fyra matcherna i liggan och skuggar Galatasaray. Besiktas slutade trea i sin CL-grupp förra säsongen och har siktet inställt på att ta sig vidare till slutspelet denna säsongen. Besiktas avslutade sin Europa-säsong ifjol med att åka ut på straffar mot Lyon i Europa Leagues kvartsfinaler. Porto tog sig till Champions Leagues åttondelsfinaler förra säsongen efter att ha slutat tvåa i sin grupp bakom Leicester. I åttondelsfinalerna blev de utslagna av Juventus som blev finalister.
Arena: Dragao Stadı
Avspark: 20:45
Domare:  Anthony Taylor (England)
TV: Viaplay (Sverige, Danmark, Finland & Norge), Tivibu Spor 2 (Turkiet), BT Sport Extra 5 (Storbritannien), beIN SPORTS MENA HD 7 (Mellanöstern & Norra Afrika), beIN SPORTS MAX 8 (Frankrike), beIN MAX 5 (Spanien), Sport TV 1 (Portugal) & Sky Sport 6 (Tyskland) + 14 kanaler till sänder matchen.
Preliminära startelvor: 
PORTO: Casillas, Layun, Marcano, Felipe, Telles, Brahimi, Torres, Danilo Pereira, Corona, Marega, Tiquinho
Tränare: Sérgio Conceição
BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun
Tränare: Şenol Güneş