Jose Sosa- och Volkan Sens kontrakt med Trabzonspor

Trabzonspor gjorde klart med Jose Sosa och Volkan Sen på transferfönstrets sista dag. Här är spelarnas kontraktsinformation med klubben. 

Bägge spelarna anlände till flygplatsen i Trabzon på fredagskvällen där man togs emot av klubbens fans.

Trabzonspor har lånat Sosa från Milan med köpoption. Klubben betalar 1,35 miljoner Euro för lånet som sträcker sig till 15e januari 2018. Fram till dess kan klubben utnyttja köpoptionen på 3,4 miljoner Euro. Sosas halvårskontrakt är värt 1,62 miljoner Euro. Om Trabzonspor köper loss Sosa från Milan får han 1,62 miljoner Euro i lön till för den här säsongen.

Därefter sträcker sig kontraktet i ytterligare två säsonger värt 3,32 miljoner Euro för säsongen 2018-19 och 3,24 miljoner Euro för säsongen 2019-20.

***

Volkan Sens kontrakt med Trabzonspor är på två år värt 850 000 Euro per år. Det här blir Volkans andra sejour i klubben. Han spelade tidigare i klubben från sommaren 2011 till januari 2014. Då blev det 57 tävlingsmatcher för klubben.