OFFICIELLT: Trabzonspor värvar Jose Sosa, Volkan Sen & Tomas Hubocan!

Trabzonspor bjöd på en stor transfershow den sista dagen av fönstret.

Svarta havs-klubben gjorde klart med Jose Sosa från AC Milan, Volkan Sen som släpptes av Fenerbahce i somras och Tomas Hubocan som lånas in från franska Marseille.

Affären med Jose Sosa är ett lån med köpoption liksom Tomas Hubocan. Volkan Sen har skrivit på för två år. Trabzonspor betalar 1,35 miljoner euro för att låna in Jose Sosa.

Jose Sosa sade på signeringsceremonin att han är i Trabzonspor för att hjälpa laget att nå sina mål och bekräftade samtidigt att det fanns ett intresse från Besiktas men att det aldrig kom in något officiellt bud. Volkan Sen sade att han hade under sommaren sagt till sin agent och klubbens president att ta honom tillbaka till Trabzonspor och att han var mycket glad att den här affären gick i hamn. Hubocan sade att han är medveten om att han har kommit till en stor klubb och att han kommer göra allt för att klubben ska nå sitt mål den här säsongen.

Trabzonspor har som mål att bli ligamästare den här säsongen när de firar 50-års jubileum som klubb. Sedan tidigare har klubben värvat hem Burak Yilmaz från kinesiska Beijing Guoan och Juraj Kucka från AC Milan.