Pierre Webo fortsätter karriären i Gaziantep FK

Den 35-årige kamerunske veterananfallaren Pierre Webo skrev på för TFF 1. Lig-laget Gaziantep FK på transferfönstrets sista dag.

Webos kontrakt med Osmanlispor gick ut efter den förra säsongen och på transferfönstrets sista dag i fredags skrev han på ett kontrakt med Gaziantep FK som sträcker sig över säsongen. Gaziantep FK spelar i turkiska andraligan (TFF 1. Lig).

Pierre Webo som har gjort 18 mål på 58 landskamper för Kamerun kom till Turkiet för spel i Istanbul Basaksehir som då hette Istanbul B.B. inför säsongen 2011-12 efter att ha spelat många år i La Liga för Osasuna och Real Mallorca där han gjorde 47 mål på 226 matcher. Han spelade 1,5 säsong i Istanbul B.B. innan Fenerbahce värvade honom i januari 2013. I Fenerbahce blev det spel i 2,5 säsonger där han blev ligamästare en gång, cupmästare en gång och supercupmästare en gång. Efter att kontraktet med Fenerbahce gick ut skrev han på ett tvåårskontrakt med Osmanlispor.

Förra säsongen gjorde Webo ett mål och fyra assist när Osmanlispor utklassade Adanaspor på bortaplan med 5-1.

Under sina säsonger i Turkiet har han gjort 61 mål på 161 matcher i Süper Lig.