Rivalerna gör upp om Wilshere i januari?

Fenerbahce har enligt engelsk och turkisk media försökt värva Jack Wilshere på transferfönstrets sista dagar. 

Istanbulklubben sägs ha varit överens med Jack Wilshere men inte lyckats komma överens med Arsenal om en övergångssumma. Enligt engelsk media så ska Fenerbahce försöka värva Wilshere i januari istället. Skulle de inte komma överens så ska klubben försöka komma överens med spelaren själv för en värvning nästa sommar då spelaren kan anlända gratis med tanke på att Wilsheres kontrakt går ut nästa sommar.

I veckan bekräfade Trabzonspors president, Muharrem Usta, att man förhandlade med Arsenal om Jack Wilshere. Enligt presidenten var man i förhandlingar med spelaren som gick bra väldigt länge men att affären i slutändan inte blev av. Trabzonspor gjorde klart med Jose Sosa och Volkan Sen i de sista dagarna av transferfönstret. Det är oklart om klubben kommer att komma tillbaka för den engelska mittfältaren i januari.

Jack Wilshere var en supertalang och spåddes bli en av världens bästa innermittfältare under sina yngre dagar. Wilshere blev Arsenals yngst spelare någonsin att debutera för klubben när han gjorde ligadebut när han var 16 år gammal. Han gjorde debut i det engelska landslaget som 18 åring. Idag är Jack Wilshere 25 år gammal och har en historik med flera tunga skador vilket har stoppat mycket av hans utveckling. Förra säsongen var Jack utlånad från Arsenal till Bournemouth som också spelar i Premier League. Där gjorde Jack succé under hösten och blev återinkallad till det engelska landslaget.

.