Slutsåld på bortasektionen mot Finland

Det turkiska fotbollsförbundet meddelade att biljetterna till bortasektionen i VM-kvalet mot Finland har blivit slutsålda.

Turkiet spelar sin sista match i VM-kvalet mot Finland på bortaplan måndagen den 9e oktober.

Och skulle det bli seger i matchen mot Island ett par dagar tidigare så kommer det vara mycket som står på spel i den matchen. Beroende på hur det går i de andra matcherna i gruppen så kan Turkiet spela om förstaplatsen i gruppen och ta sig direkt till VM i Ryssland. Då kan landslaget behöva all stöd dom kan få på plats.

Matchen mot Finland kommer att spelas på Veritas stadion i Turku (Åbo på svenska) och arenan tar in lite mer än 9 000 åskådare. Det är svårt att säga exakt hur många biljetter Turkiet har fått till matchen men borde vara runt 500 platser om man utgår från att bortalaget får 5 % av arenans kapacitet. Eventuellt mer om Finland har varit generösa med antalet platser för bortalaget.