Tränaren Senol Günes och fem av spelarna efter segern mot Leipzig

Vad sa tränaren Senol Günes och fem av spelarna efter segern mot Leipzig i Champions League?

Tränaren Senol Günes.

”Vi representerar Turkiet. Det var en fin atmosfär som motiverade oss under matchen. Vi fick en bra start på matchen. Efter vårt första mål började motståndaren att spela offensivare men vi gjorde andra målet också. Vi hade en del tur i lägena som Leipzig skapade. Mina spelare var mycket trötta som övergick till mycket glädje när domaren blåste av matchen. Jag är nöjd med spelarnas prestation. Tolgay gav vårt spel en ny dimension. Vi är en stor familj och fick bra stöd idag. Jag vill tacka våra supportrar.”

Ryan Babel.

”Vi visste om att vi skulle ta ett stort steg om vi vann. Vi hade bra självförtroende och spelade bra. Det blev ett mycket bra resultat. Det är alltid kul att göra mål. Jag sköt med min svaga fot och bollen gick in i mål. Det var ett fint mål. Besiktas är en stor klubb. Vi har en stark trupp och kan spela bra i svåra matcher.”

Lagkaptenen Oguzhan Özyakup.

”Vi är i en svår grupp och allt kan hända. Vi var bra fokuserade mot Leipzig som är en stark lag med snabba spelare. Vi ville spela kontrollerat dom första tjugo minuterna. Våra supportrar gav oss ett bra stöd och vi lyckades göra mål. Efter ledningsmålet spelade vi avvaktande med snabba kontringar och lyckades göra ett till mål. Vi gjorde det som krävdes i andra halvleken och spelade bra i defensiven. Vårt mål är att gå vidare från gruppen. Det finns inget lag vi inte kan vinna över.”

Ricardo Quaresma som fyllde 34 år på tisdag.

”Vi spelade bra som ett lag och vann matchen. Redan imorgon ska vi börja fokusera på ligan. När vi spelar vårt spel så vet alla redan om vad vi kan göra. Det här är mitt hem. Så länge jag spelar så kommer jag att kämpa tills sista bloddroppen.”

Talisca.

”Det var en mycket viktig match. Vi fick med oss ett bra resultat och är glada över det. Vi kontrollerade matchen i den första halvleken och i den andra halvleken så hade Leipzig lite mer kontroll. Ett bra resultat skulle innebära ett bra resultat för oss i fortsättningen och vi lyckades få med oss ett bra resultat.”

Cenk Tosun.

”Vi lyckades även vinna vår andra match. Det fanns inte mycket tid att förbereda sig inför matchen. Vi var inte lika starka i den andra halvleken men vi spelade bra i den första halvleken. Vi är glada över att vara etta i gruppen. Jag vill gratulera mina lagkamrater. Det blev en bra match. Jag sprang och kämpade mycket. Jag är mycket nöjd över att vi lyckades vinna.”