VIDEO: Akhisar besegrade Fenerbahce

Hemmalaget Akhisar Belediyespor slog Fenerbahce i Manisa med 1-0 efter att Onur Ayik gjort matchens enda mål.

Det var en chansfattig första halvlek som hade lite mer att bjuda på i andra halvlek. Fenerbahces målvakt, Carlos Kameni testades ett par gånger och fick se sig besegrad när Onur Ayik gjorde 1-0 i den 61:a minuten. Fenerbahce lyckades aldrig kvittera trots flera offensiva byten och åkte på två röda kort för andra matchen i rad. Bülent Yildirim visade ut både inbytte Alper Potuk med ett direkt rött kort och Martin Skrtel som fick sin andra varning efter att bollen tagit på ”handen”. Det var starka protester vid utvisningarna och Aykut Kocaman och Fenerbahces bänk var inte alls nöjda.

Daniel Larsson spelade från start för Akhisar för tredje ligamatchen i rad och blev utbytt i den 75e minuten.

Akhisar har vunnit alla sina fyra hemmamatcher den här säsongen och klättrade med tre poängen upp till fjärde plats i tabellen på samma poäng (13) Besiktas och Göztepe. Fenerbahce ligger precis bakom med 11 poäng.

Se matchens höjdpunkter och situationer som ledde till röda kort för Alper Poturk och Martin Skrtel: