VIDEO: Besiktas besegrade Konyaspor med 2-0 på hemmaplan

Besiktas går från klarhet till klarhet.

Hemmalaget ställde upp med en försvarslinje som heter duga: Adriano – Pepe – Medel – Caner och laget höll ihop tätt och släppte inte in något mål. I anfallet startade Cenk Tosun som är i mycket bra form och fortsätter att måla för sitt Besiktas och gjorde matchens första mål efter tio minuter.

Ricardo Quaresma som började till höger gjorde matchens andra mål och byttes ut för Jeremain Lens i den 81:a minuten och fick stående ovationer från publiken. Alvaro Negredo kom in för Cenk Tosun i den 69:e minuten.

Patrik Carlgren satt återigen på bänken för Konyaspor.

I och med vinsten så hakar Besiktas på i toppen och har lika många poäng som Galatasaray som leder ligan på målskillnad. I den kommande omgången väntas ett stort derby i Kadiköy, Istanbul när Besiktas åker till Fenerbahce. Konyaspor som ligger precis ovanför strecket kommer att ta emot Akhisar på hemmaplan.

Arena: Vodafone Park

Domare: Serkan Çınar, Kemal Yılmaz, Hakan Yemişken

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano (min. 40 Necip Uysal), Pepe, Medel, Caner Erkin, Atiba, Tolgay Arslan, Quaresma (min. 81 Jeremain Lens), Talisca, Babel, Cenk Tosun (min. 69 Alvaro Negredo)

ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Moke, Ferhat Öztorun (min. 61 Eren), Volkan Fındıklı (min Musa), Bourabia, Ömer Ali Şahiner, Manyama, Fofana (min. 71 Milosevic), Evouna

Mål: Cenk Tosun (min. 10) Ricardo Quaresma (min. 66)

Gula kort: Medel (min. 42) (Beşiktaş) – Bourabia (min. 32), Ferhat Öztorun (min. 37) (Atiker Konyaspor)

Målen

Höjdpunkter