VIDEO: Bruno Mezenga räddade poäng med biciletamål

Eskisehirspor såg ut att gå mot en förlust i hemmatchen mot Ümraniyespor i TFF 1. Lig (andradivisionen) på måndagskvällen men då gjorde brassen Bruno Mezenga ett bicicletamål på tilläggstid och matchen slutade 1-1.

Han gjorde även ett mycket snyggt bicicletamål förra säsongen som ni kan se här.

Eskisehirspor som åkte ut ur Süper Lig säsongen 2015-16 hade som mål att ta sig upp till högsta ligan på en gång och var också nära att göra det men förlorade playoff-finalen mot Göztepe efter straffsparkar. Den här säsongen har laget som tränas av Sergen Yalcin fått en dålig start i ligaspelet med 3 oavgjorda samt 2 förluster efter 5 omgångar och ligger under nedflyttningsstrecket just nu.

Erkan Zengin fanns med från start i matchen mot Ümraniyespor och blev utvisad i den 88e minuten.

Höjdpunkter