VIDEO: Fenerbahce gjorde fyra mål på Alanyaspor

Fenerbahce tog en mycket viktig seger och gjorde hela fyra mål mot Alanyaspor på bortaplan.

Fener var pressade att vinna inför matchen och tog en storseger när laget gjorde totalt fyra mål. Det var nylånet Vincent Janssen från Tottenham som gjorde matchens första mål och sitt första mål för klubben när han satte 1-0 i den 16:e matchminuten. Tre minuter före paus kvitterade Alanyaspor genom Emre Akbaba men i första halvlekens sista minut såg Valbuena till att Fenerbahce hade ledningen i paus. Valbuena låg även bakom Feners första mål när han snyggt dribblade förbi sin motståndare och slog ett inlägg till Josef som nickade ner bollen till Janssen.

Andra halvlek fortsatte med flera lägen åt båda håll. I den 60:e matchminuten krigade Janssen till sig en straff efter att ha dribblat mot tre Alanyaspor-spelare. Giuliano tog straffen och gjorde 3-1 för Fenerbahce. Mathieu Valbuena avslutade målskyttet i matchen med sitt andra mål för kvällen efter att ha blivit framspelad av Alper Potuk i den nittionde minuten.

Fenerbahce tog tre mycket viktiga poäng och klättrar nu upp till en åttonde plats i ligan. Nästa vecka tar Fenerbahce emot ligamästarna Besiktas på hemmaplan medan Alanyaspor som ligger på 14:e plats, kommer möta Trabzonspor.