VIDEO: Kasimpasa besegrade Yeni Malatyaspor – avgjorde med frispark

Kasimpasa avslutade den fjärde omgången i turkiska ligan genom att besegra nykomlingen Yeni Malatyaspor med 3-2 på hemmaplan sedan Markus Neumayr avgjort på frispark.

Kasimpasa tog ledningen redan i den andra minuten genom Jhon Murillo som nickade in Trezeguets inlägg. Yeni Malatyaspor kvitterade i den 10e minuten sedan Eren Tozlu nickat in Aly Cissokhos inlägg. Hemmalaget var nära att ta ledningen igen men Neumayrs frispark tog i stolpen och 1-1 blev halvtidsresultatet.

I början av den andra halvleken skulle Kasimpasa ta ledningen på nytt när Trezeguet gjorde mål efter ett snyggt förarbete av Samuel Edouk. Det var Trezeguets tredje mål för säsongen. Yeni Malatyaspor kvitterade genom Aytac Kara på straffspark i den 72a minuten sedan Veysel Sari fällt Nacer Barazite i straffområdet. Inhopparen Bernard Mensah kunde ha gett Kasimpasa ledningen efter att ha varit inne på planen i ett par minuter men lyckades träffa ribban från mycket nära håll på Trezeguets passning.

Det såg ut att bli delad pott mellan lagen när Kasimpasa fick en frispark i den 89e minuten. Neumayr som hade träffat stolpen med en frispark i den första halvleken klev fram igen och den här gången gjorde han mål och fixade tre poäng till sitt lag. Hans tredje mål för säsongen. Neumayr som har ett fint tillslag på bollen gjorde ett snyggt mål mot Besiktas i den andra omgången.

Den förre Helsingborg-spelaren Loret Sadiku spelade hela matchen för Kasimpasa.

Kasimpasa som vann sin andra match för säsongen gick upp på fjärde plats i tabellen med 7 poäng. Fyra andra lag har också 7 poäng men Kasimpasa har bäst målskillnad. Yeni Malatyaspor ligger på 13e plats efter fyra omgångar med fyra poäng.