VIDEO: Kayserispor besegrade Antalyaspor

Kayserispor vann sin andra raka ligamatch när Antalyaspor besegrades med 2-0 på hemmaplan på fredagskvällen.

Redan efter 48 sekunders spel tog Kayserispor ledningen i matchen när Stephane Badji gjorde mål med ett tungt skott utanför straffområdet. Efter ledningsmålet kontrollerade hemmalaget matchen. Antalyaspor hade knappt något i anfallsväg i den första halvleken medan Kayserispor hade kunnat göra minst ytterligare ett mål.

I den andra halvleken hade Antalyaspor mer av bollen men lyckades inte skapa någon farlig målchans. Laget fick en chans att komma in i matchen när bollen träffade mittbacken Olexander Kuchers hand i straffområdet och domaren dömde straff men Antalyaspors lagkapten- och storstjärna Samuel Eto’o missade straffsparken eller målvakten Silviu Lung räddade om man så vill.

Istället kunde Kayserispor göra 2-0 drygt tio minuter senare efter en målvaktstabbe. Målvakten i Antalyaspor Ferhat Kaplan kastar ut bollen till fel spelare Ryan Mendes som passar bollen till Umut Bulut som gör mål. Det var Umuts andra ligamål för säsongen och 124e mål i Süper Lig totalt i karriären.

På tilläggstid blev spelarna i Kayserispor irriterade på Antalyaspor som inte spelade ut bollen och fortsatte att spela när en spelare låg nere skadad. Anfallet resulterade i att Maicons fick en bra chans att göra mål på men skottet var för dåligt.

Kayserispor som förlorade ligapremiären mot Galatasaray med 1-4 har tagit 10 poäng av 12 möjliga på de fyra senaste matcherna och klättrade upp på tredje plats i tabellen efter segern mot Antalyaspor på samma poäng som Galatasaray och Besiktas i topp. Antalyaspor har fortfarande inte vunnit en match den här säsongen (3 oavgjorda och 2 förluster) och ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket.