VIDEO: Oavgjort mellan Antalyaspor och Galatasaray

Det blev en delad poäng i Antalya när Antalyaspor tog emot Galatasaray på hemmaplan.

Gästerna tog ledningen genom Bafetimbi Gomis som klackade in 1-0 efter 34 minuter. Hemmalaget kvitterade dock i den 82:a minuten genom skyttekungen Samuel Eto’o som kopplades ihop med en flytt till Fenerbahce hela sommaren.

I Galatasaray kom Sofiane Feghouli in i matchen i den 88:e minuten och Jason Denayer tog på sig Gala-tröjan igen i den 64:e minuten när han byttes in för Serdar Aziz.

I och med den delade poängen så ligger lagen kvar på sina positioner i tabellen. Galatasaray är fortfarande etta i tabellen tack vare en bättre målskillnad än Besiktas som också har 10 poäng. Antalyaspor är kvar på 15:e plats och har fortfarande inte lyckats vinna i ligan den här säsongen.