VIDEO: Skräll i cupen – Batman Petrolspor slog ut Göztepe

Batman Petrolspor från TFF 3. Lig (fjärdedivisionen) slog under onsdagen ut nykomlingen i Süper Lig Göztepe i turkiska cupens tredje omgång.

Batman Petrolspor har inlett säsongen dåligt i sin liga och ligger på nedflyttningsplats efter tre omgångar medan Göztepe har inlett säsongen i Süper Lig bra och har 10 poäng efter fem omgångar.

Tränaren i Göztepe Tamer Tuna roterade rejält i matchtruppen och bytte ut hela startelvan jämfört mot den senaste ligamatchen. Ingen av spelarna fanns heller med i matchtruppen och laget hade inte heller full bänk mot Batman Petrolspor.

Göztepe tog ledningen i matchen genom Axel Ngando en av klubbens många nyförvärv inför den här säsongen och Batman kvitterade strax före halvtidsvilan genom Celal Aras. I den andra halvleken gjorde Batman ytterligare två genom Emre Aydin samt Muhammed Uyanik och vann till slut med 3-1.