Alvaro Negredos första mål i Besiktas-tröjan

Den spanske anfallaren Alvaro Negredo som har fått en tuff start på sin tid i Besiktas gjorde på lördagskvällen sitt första mål för klubben.

Det var i mötet mot Alanyaspor på bortaplan som Negredo byttes in i den 79e minuten och åtta minuter senare blev han stor matchhjälte för Besiktas när han gjorde segermålet på nick på Adrianos inlägg.

Negredo hade inför matchen börjat få en del kritik efter att ha gått av mållös i sina tretton första matcher i Besiktas och medierna började skriva om att Besiktas ville göra sig av med honom. Negredo sa själv efter flytten till Besiktas att han ville göra 35 mål under sin första säsong i klubben.

I slutet av matchen hade Negredo ytterligare en chans att göra mål på när Ricardo Quaresma slog ett inlägg men kunde inte styra nicken på mål.