Fikret Orman om Caner Erkins avstängning

Besiktas president är inte fåordig efter beslutet som togs av PFDK att straffa Caner och säger att det är ett drag emot  Besiktas som klubb.

– På 90-talet var det Galatasaray som hade stora framgångar i Europa och nu är det vi som har det. Vi är ett lag som växer och växer och de (TFF/PFDK) försöker dra ner oss hela tiden. Caner har spelat i flera klubbar, det är en aggressiv spelare och vi står inte bakom det han har gjort(i den senaste matchen). Men Caner fick aldrig dessa typen av straff i andra klubbar. Det är först nu när han har kommit till Besiktas, de har överdrivit med detta straffet, sade Fikret Orman för media.

Fikret Orman sade även att PFDK kan inte straffa rättvist och hänvisar till det som hände i matchen mellan Galatasaray – Fenerbahce.