Giuliano inför derbyt: ”Det är ett av världens största derbyn”

Till helgen möts Turkiets två största lag genom tiderna: Galatasaray – Fenerbahce spelar på Türk Telekom-stadion.

Detta blir bland annat Giulianos första derby mot Galatasaray och den offensive mittfältaren ser fram emot matchen:

– En vinst mot Galatasaray kommer höja vår moral. De (Galatasaray) kommer ha många viktiga matcher nu. För mig är ett oavgjort resultat inte dåligt heller. Jag vet att det finns en stor rivalitet mellan lagen och att det är mycket viktigt för fansen inför matchen för att matcherna avgör så mycket. Vi måste förbereda oss rätt och vi tänker spela en mycket bra fotboll och gå för vinst. Detta kommer att bli en mycket viktig match, ska Giuliano ha sagt på television enligt fotomac.

Vidare ska Giuliano ha sagt att han rankar derbyt väldigt högt i världen:

– Derbyn mellan Fenerbahce och Galatasaray är bland de fem största i världen. För  mig är den största El Classico. Jag har upplevt och spelat Gremio – Internacional derbyn i Brasilien. Efter dessa så är Galatasaray – Fenerbahce derbyt det tredje största för mig.

Om sin position i Fenerbahce:

– Jag känner mig ännu mer trygg som andra anfallare men jag försöker alltid ge allt på vilken position jag än spelar på. När jag var i Zenit så hade jag en annan position men vart jag än spelar så försöker jag alltid ta mig till straffområdet.

Matchen mellan Galatasaray – Fenerbahce spelas söndagen den 22:a oktober med avspark klockan 18:30 på Türk Telekom-stadion.