Hugo Rodallega avstängd mot Galatasaray

I Burak Yilmaz frånvaro var det tänkt att den colombianske anfallaren Hugo Rodallega skulle få chansen från start mot Galatasaray men även han missar matchen.

Det var i cupmatchen i onsdags mot Corum Belediyespor som Rodallega fick direkt rött kort och är därmed avstängd i nästa tävlingsmatch för Trabzonspor vilket är mot Galatasaray i ligaspelet. Hugo Rodallega kan få ytterligare matchers avstängning för sitt röda kort när det turkiska fotbollsförbundets disciplinnämnd (PFDK) tar upp ärendet inom några dagar.

Innan det röda kortet gjorde Rodallega två mål i matchen som Trabzonspor vann till slut med 6-0.

Trabzonspor värvade Rodallega från Akhisaspor i januari tidigare i år och han har gjort totalt 11 mål på 23 tävlingsmatcher för klubben varav 3 mål på 7 ligamatcher och 2 mål på en cupmatch den här säsongen.

Med både Burak Yilmaz och Hugo Rodallega borta så förväntas Dame N’Doye få chansen från start i anfallet mot Galatasaray på söndag. Även N’Doye gjorde två mål i segern i turkiska cupen. Han har inte fått mycket speltid i ligan den här säsongen men gjorde 5 mål på 27 matcher förra säsongen varav två av målen (ett mål i vardera match) kom i matcherna mot Galatasaray då Trabzonspor vann med 1-0 på bortaplan och 2-0 på hemmaplan.