Målfest och stor drama när Göztepe tog emot Alanyaspor

Det blev totalt sex mål när Göztepe tog emot Alanyaspor under fredagskvällen i Süper Lig.

Matchen slutade 3-3 efter fullt ös i framförallt matchens sista kvart. Hemmalaget öppnade målskyttet i matchen genom lagets stora målkung Adis Jahovic som satte 1-0 i den 24:e minuten. Alanyaspor kvitterade först i den 66:e minuten genom Efecan Karaca och sen fick matchen en rejäl dos av mål.

Castro återgav ledningen till Göztepe när han gjorde 2-1 i den 72:a minuten. Bara fyra minuter senare utökade Adis Jahovic till 3-1 efter att Sabri Sarioglu tagit sig vackert förbi två Alanyaspor-spelare.

Det såg ut att bli tre poäng för nykomlingarna som har fått en strålande start på Süper Lig och som låg trea inför omgången. Däremot försvann allt ur händerna. I matchens 87:e minut kvitterade Alanyaspor genom Mbila och i den 92:a minuten kvitterade gästerna genom Fernandes. Målen blev en stor chock för hemmasupportrarna på Bornova-stadion och Göztepe fick nöja sig med en poäng.

I och med den delade poängen så är Göztepe än så länge ny tvåa i Süper Lig med sjutton poäng. Ligatrean Akhisar möter Genclerbirligi på hemmaplan imorgon medan Istanbul Basaksehir som ligger fyra, möter Besiktas på bortaplan på måndag. Ligaettan Galatasaray har ett stekhet derby hemma mot ligafemman Fenerbahce.

Alanyaspor ligger kvar på tionde plats elva poäng och kan tappa två placeringar om Trabzonspor (som möter Evkur Yeni Malatyaspor) och Karabükspor (som möter Osmanlispor) vinner imorgon.