Quaresmas statistik i Champions League med Besiktas

Riqardo Quaresma har hunnit bli 34 år gammal men fortsätter att leverera både för landslaget och klubblaget. 

I en statistik hämtad av 433 så har Quaresma gjort tre mål och sex assist på nio Champions League-matcher med Besiktas. Quaresma spelade fram Cenk Tosuns 1-1 mål i den 34:e minuten igår. Quaresma spelar sedan 2015 i Besiktas och detta är hans andra sejour i klubben. Han har tidigare spelat i Besiktas mellan 2010-2013.

Besiktas lånade in Jeremain Lens från Sunderland inför den här säsongen för 1,5 miljoner euro med en köpoption på 4 miljoner euro men än så länge så levererar både Quaresma och Ryan Babel. Efter matchen sade Quaresma följande:

– Vi spelar en match var tredje dag, Fenerbahce och Galatasaray spelar bara på helger och det är till deras fördel. När det kommer en spelare på din position så vill jag spela fotboll ännu mer. Jag ska fortsätta spela och spela ännu bättre, jag har ett par år kvar, sade Quaresma.

Quaresma har haft två händelserika år då han har blivit ligamästare två år i rad med Besiktas och europeisk mästare med Portugal 2016 där han var en av Portugals viktigaste spelare.