VIDEO: Fenerbahce vann 3-1 över Yeni Malatyaspor

Fenerbahce tog en mycket viktig seger hemma mot Evkur Yeni Malatyaspor med 3-1 varav alla tre målen kom inom loppet av ungefär tjugo minuter. 

Fenerbahce tog ledningen genom Ozan Tufan i den 4:e minuten och i den 6:e minuten utökade Giualiano till 2-0. Ozan Tufan som har fått ta mycket kritik för sina svaga prestationer i inledningen av säsongen har höjt sig markant och varit en av Fenerbahces bättre spelare de senaste matcherna.

Tredje målet för Fenerbahce gjordes av Hasan Ali Kaldirim, en annan spelare som har varit kritiserad den här säsongen. Hasan Ali gjorde ett vackert mål i den 28:e minuten och det var spel mot ett mål på Ülker-stadion.

Fenerbahce försökte spela av den sista halvleken men Malatyaspor fick till ett mål i alla fall och gjorde ett klassmål genom ett vackert förarbete av Adem Büyük och mål av Batuhan Altintas.

I den kommande omgången väntas ett stort derby för Fenerbahce som tar sig an sina största rivaler Galatasaray på TT-Arena. Fenerbahce ligger för närvarande på 5:e plats i ligan med 14 poäng upp och åtta poäng upp till ettan Galatasaray. En vinst för Fenerbahce skulle betyda enbart fem poäng upp till förstaplatsen och en liga som lever i allra högsta grad. Malatyaspor ligger på 13:e plats med 8 poäng och kommer att ta emot Trabzonspor i nästa omgång som har gjort klart med Riza Calimbay som ny tränare efter att ha sparkat den förre Fenerbahce-tränaren Ersun Yanal.